Nybyggeri i Helsinge

Lejligheder og rækkehuse i alle størrelser

Boligselskabet Nordsjælland opfører 113 nye almene lejeboliger i hjertet af Helsinge. De attraktive boliger, der skal placeres i området Møllebakken, opføres som både 1-, 2-, 3- og 4-rums boliger med et boligareal fra 40 m² - 115 m². Ca. 70 procent af de almene lejeboliger opføres som lejligheder og 30 procent som rækkehuse, så der vil være noget for enhver smag og pengepung.

 

  BOLIGTYPE   Antal   Areal   Husleje pr. måned*
  Lejligheder      
  1-rums fleksboliger   10   ca. 40 m2   ca. kr. 3.200,00
  2-rums familieboliger   10           ca. 60 m2   ca. kr. 4.800,00
  3-rums familieboliger   35   ca. 80 m2   ca. kr. 6.400,00
  3-rums familieboliger   22   ca 100 m2   ca. kr. 8.000,00
       
  Rækkehuse      
  3-rums familieboliger   10   ca. 100 m2   ca. kr. 8.750,00
  4-rums familieboliger   26   ca. 115 m2   ca. kr. 10.062,50

  *Huslejen er beregnet uden forbrug

 

Området

Boligerne opføres tæt ved Helsinges gågade og bliver nabo til Gribskov Kommunes rådhus. Der lægges stor vægt på, at boligområdet skal åbnes op og være indbydende ikke kun for beboere, men også for hele lokalsamfundet. Derfor skabes der et stort fælles opholdsrum, hvor Helsinges borgere kan mødes og komme hinanden ved.

 

Boligerne

I forbindelse med købet af grunden, har KANT arkitekter udarbejdet et skitseprojekt, der skal ligge til grund for et kommende totalentrepriseudbud. Skitseprojektet har desuden ligget til grund for udarbejdelsen af lokalplanen, der forventes godkendt den 18. december 2017.

I januar 2018 kommer opgaven i begrænset udbud, hvor fem på forhånd udvalgte firmaer skal konkurrere om, hvem der skal stå for opførelsen af boligerne. De fem firmaer skal hver udarbejde et projekt med udgangspunkt i KANT’s skitseprojekt og lokalplanen.

Den endelige indretning og bebyggelsens udseende kendes derfor ikke endnu, men grundelementerne i KANTS forslag vil blive båret videre i det projekt, der udvælges som vinder.

I foråret 2018 vil vinderprojektet blive kåret, og herefter kan boligernes indretning og udseende offentliggøres.

 

Inspiration

Herunder ses et inspirationsforslag fra KANT arkitekter A/S til, hvordan området kan komme til at se ud.

Al billed- og videomateriale af byggeriet her på siden er dog kun vejledende. Det endelige udtryk afventer udbud og projektering og er derfor ikke fastlagt endnu.

 

FAQ

Klik her for oftest stillede spørgsmål.

 

 

 

Aftenlys

Ovenfra

HAVE 01 Mollebakken1

5

Du kan se mere om Møllebakken på Gribskov Kommunes hjemmeside.

 

Opskrivning

Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til de nye boliger, kan du allerede nu vælge at melde dig ind i Boligselskabet Nordsjælland og vælge opskrivning til alle afdelinger. På den måde vil du automatisk få besked, når der bliver åbnet for opskrivning til de nye boliger.

Meld dig ind her.

 

Hvis du ønsker at høre nærmere om boligerne, er du velkommen til at kontakte vores afdelingskontor i Hillerød på:

Telefon 48269000
hillerod@bdk.dk